Beeldschermen bij een presentatie

Streaming video op locatie. Volledige technische ondersteuning bij uw livestream

Professionele live stream vanaf iedere locatie

Onze live streaming diensten voor zakelijke evenementen onderscheiden zich van onze collega’s door het gebruik van meerdere professionele camera’s en live regie die samen met onze audioverzorging de perfecte combinatie leveren in beeld, geluid en stabiliteit.
Is er geen goede internetverbinding beschikbaar voor onze live stream? Geen probleem, wij zijn geheel zelfvoorzienend door een eigen sterke 4G zender en een eigen professioneel videokanaal.  En dat alles voor een eerlijke prijs!

P&A producties heeft hiervoor in samenwerking met BM-Media speciale pakketten samengesteld voor ieder budget. De livestream kan worden voorzien van perfect geluid door onze gevoelige microfoons en ook kunnen we muziek en slideshows live in hoge kwaliteit samenvoegen met de camera beelden. 

De stream kunnen we uitzenden via ons eigen privacy videokanaal, maar ook interactief dmv Zoom of Teams. Op deze laatste manier kunnen de online bezoekers reageren met spraak of chat, op deze manier ontstaat een interactieve sessie. Omdat we alle spraak ter plaatse opnemen met onze gevoelige microfoons en deze combineren met de haarscherpe beelden en uw presentatie is het net of men er 'live' bij is.
Dit 'aanwezig' gevoel verkrijgt u nooit met een simpele webcam en laptop microfoon....

Wil u dat alles helemaal perfect is? Maak dan gebruik van onze eigen streaming studio centraal gelegen in de provincie Utrecht!

beamers en projectieschermen