Verlichte dansvloer huren

Verlichte dansvloer huren? Wij hebben ze in alle maten voor bedrijf en particulier!

Maak je feest compleet met een verlichte dansvloer!

Wij verhuren verlichte dansvloeren! Of het nu een kleine dansvloer is van 3 x 3 meter of een hele grote van 8 x 8 meter, P&A producties heeft ze gewoon op voorraad staan! Niet alleen voor een echt discofeest zijn onze vloeren onweerstaanbaar voor danspubliek, ook bij een sjiek galafeest of bedrijfsfeest geven onze indrukwekkende vloeren net even dat flinke beetje extra aan jouw party!
Super-eenvoudig te bedienen met de bijgeleverde lichtsturing waarmee m.b.v. voorgeprogrammeerde instellingen talloze patronen en kleuren gemaakt kunnen worden. Uw eigen logo op de vloer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Of als eyecatcher tijdens een productpresentatie of bijvoorbeeld in een (auto?)showroom? De mogelijkheden van onze verlichte pixelvloeren zijn vrijwel grenzeloos!

Onze verlichte pixel dansvloeren bestaan uit delen van 1 x 1 meter (16 kg en max 30 watt p/st) die onderling gekoppeld worden en vervolgens aangesloten op onze eenvoudig te bedienen lichtcomputer. Op die manier zijn we zeer flexibel en kunnen we vrijwel alle formaten en (rechthoek) vormen neerleggen.

Elk deel bestaat uit 100 high power leds die per stuk iedere gewenste kleur kunnen aannemen. Ook is de vloer slechts 3,3 cm dik en kan worden van luxe schuine rvs randen zodat niemand zal struikelen. Door de (optionele) schuine rand is deze vloer ook zeer rolstoel vriendelijk!

De vloer wordt altijd door ons gebracht, neergelegd en weer opgehaald. Geen gedoe dus!

Verlichte dansvloer huren