Beeldschermen bij een presentatie

Luxe beeldschermen, beamer en videoverzorging bij uw presentatie of evenement

Visuele ondersteuning bij uw evenement, onmisbaar voor uw bezoekers!

Of het nu voor het tonen van uw powerpointpresentatie is, video of het weergeven van bezoekers op afstand via Teams of Zoom, het is geen probleem voor onze haarscherpe professionele beeldschermen.
Wij maken gebruik van luxe monitoren van 50 of 60 inch.  (127 of 152 cm diagonaal). Deze plaatsen we op een zeer stevige luxe trusspoot die we indien gewenst kunnen voorzien van een zwarte of witte hoes.

Nog groter? Dan maken we gebruik van onze professionele beamers met hoge lichtopbrengst of natuurlijk een enorm led scherm dat we kunnen leveren in vrijwel alle afmetingen. 

Een indrukwekkende visuele presentatie geeft een extra dimensie aan uw bijeenkomst. De mens is visueel ingesteld, projectie of beeldschermen zijn daarom van groot belang tijdens uw presentatie omdat beelden vaak een grote indruk achterlaten. Onze mensen kunnen als geen ander alle audiovisuele faciliteiten verzorgen voor evenementen en presentaties met een tijdelijk karakter.

Wij kunnen u adviseren mbt de invulling van uw beurs, evenement of presentatie. Samen kijken we welke oplossing het beste past bij uw event en uw budget. En ook hier geldt, wij verzorgen graag de techniek bij uw complete event met advies, plaatsing en bediening. U heeft zelf nergens omkijken naar.

Full service, in één keer goed!

beamers en projectieschermen