Beeldschermen bij een presentatie

Fraaie speakers, perfect geluid en professionele bediening bij uw presentatie of evenement

Goed verstaanbare audio. Niet te hard, niet te zacht!

Of het nu gaat om een groot of klein publiek, goed en verstaanbaar geluid tijdens uw bijeenkomst is van het grootste belang. Bij vergaderingen en/of bijeenkomsten is er steeds vaker vraag naar specialistische audio apparatuur zoals (draadloze) conferentie/interruptie systemen.

Van de inzet van relatief eenvoudige geluidsversterking tot het verzorgen van alle licht- en geluidstechniek tijdens een groot meerdaags evenement. P&A producties verzorgt het voor u. Daarbij ontvangt u van ons altijd een advies dat volledig is afgestemd op uw situatie en zijn wij zeer flexibel inzetbaar. Kortom, wij maken uw evenement of beurs tot een succes. Uw succes.

Wij maken gebruik van professionele speakersystemen van oa Electrovoice.  Deze hebben we in alle formaten beschikbaar zodat we zowel een kleinschalige bijeenkomst met sprekers als een groot buitenterrein met live muziek van een perfect passend geluidsysteem kunnen voorzien.

Onze geluidstechnici zijn met hun enorme ervaring en digitale apparatuur in staat om ieder evenement te voorzien van een perfect geluidje! Ook voor draadloze headsets, reversmicrofoons en handheld microfoons bent u bij ons aan het goede adres.

Full service, in één keer goed!

beamers en projectieschermen