Verlichte dansvloer huren

De beste hits, gedraaid vanaf echt vinyl!

De Vinyl DJ Show is in alle opzichten uniek.

Door het draaien vanaf 33/45-toeren vinyl, een enorme collectie hits van toentertijd, de muziek opbouw en ‘flow’ die ontstaat door interactie met het publiek. Door de grote variatie aan stijlen is geen feest hetzelfde: van foute disco tot obscure cult, van hardrock tot Motown, van new wave tot reggae, happy hardcore tot hits van nu. High end geluid en licht inclusief separate lichtman waardoor de Vinyl DJ zich voor de volle 100% kan richten op het publiek en muziek.
Voor ons is het geen werk maar een feestelijke uitlaatklep weg van de dagelijkse werksleur. En dat merkt het publiek!

De Vinyl DJ Show is reeds decennia een bekend begrip in de Dance Classics drive in show scene. Hij laat u gemakkelijk de jaren 60, 70 en 80 weer herbeleven. Optredens resulteren gegarandeerd in een groot feest met diverse hoogtepunten.
Ervaar hoe onze dj's er alles aan doet om van het feest een daverend succes te maken waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten!

Vooraf nemen wij het feest met u door over de muzikale voorkeur, de locatie en overige zaken waar wij rekening mee dienen te houden. Wij leveren maatwerk volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.

Verlichte dansvloer huren
Verlichte dansvloer huren

Naast de grote collectie Vinyl, beschikken wij ook over 4.000 videoclips uit de jaren 60,70, 80 en 90.
Voor een nog grotere beleving kunnen wij ook alle hits laten zien op onze grote beeldschermen. Ook 'inprikken' op bestaande schermen op de locatie is voor ons geen probleem. Wij bieden de Vinyl show aan in een combinatie met Videoclips, of als Videoclipshow.

Maar het kan nog mooier! Maak de vinylshow compleet met een prachtige verlichte dansvloer. We hebben maar liefst 60 vierkante meter beschikbaar voor de danslustigen! Lees er meer over op deze pagina!