Verlichte dansvloer huren

De beste hits, gedraaid vanaf echt vinyl!

De Vinyl Experience is in alle opzichten uniek.

Oldskool meets modern! Door het draaien vanaf 33/45-toeren en 12 inch vinyl platen, een enorme collectie hits van toentertijd, de muziek opbouw en ‘flow’ die ontstaat door interactie met het publiek. Door de grote variatie aan stijlen is geen feest hetzelfde: van foute disco tot obscure cult, van hardrock tot Motown, van new wave tot reggae, happy hardcore tot hits van nu. High end geluid en een mooie lichtshow zorgen ervoor dat de Dj van de Vinyl Experience zich voor de volle 100% kan richten op het publiek en muziek.
Voor ons is het geen werk maar een feestelijke uitlaatklep weg van de dagelijkse werksleur. En dat merkt het publiek!


Discotheek ervaring opnieuw beleven!

De Vinyl Experience is reeds decennia een bekend begrip in de Dance Classics drive in show scene. Hij laat u gemakkelijk de jaren 60, 70 en 80 herbeleven. Optredens resulteren gegarandeerd in een groot feest met diverse hoogtepunten.
Ervaar hoe onze dj er alles aan doet om van het feest een daverend succes te maken waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten!

En ook uniek, door Vinyl te combineren met de originele videoclips ontstaat er een unieke ervaring (Experience), waardoor de beleving nog mooier wordt en het publiek zich helemaal terug waant in de tijden van weleer.

Vooraf nemen wij het feest met u door over de muzikale voorkeur, de locatie en overige zaken waar wij rekening mee dienen te houden. Wij leveren maatwerk volledig afgestemd op uw wensen en behoeften.


Verlichte dansvloer huren

Vinyl met videoclips!

Naast de grote collectie Vinyl, beschikken wij ook over 4.000 videoclips uit de jaren 60,70, 80 en 90. En als enige in Nederland staan door een technisch hoogstandje de videoclips in verbinding met de plaat die op dat moment op de draaitafel ligt!

Voor een nog grotere beleving kunnen wij ook alle hits laten zien op onze grote beeldschermen. Ook 'inprikken' op bestaande schermen op de locatie is voor ons geen probleem. Wij bieden de Vinyl Experience aan in een combinatie met Videoclips, of als Videoclipshow.

Maar het kan nog mooier! Maak de vinylshow compleet met een prachtige verlichte dansvloer. We hebben maar liefst 70 vierkante meter beschikbaar voor de danslustigen! Lees er meer over op deze pagina!