Beeldschermen bij een presentatie

Geef iedereen de mogelijkheid om de uitvaart overal ter wereld te volgen

Streaming video is de oplossing in deze rare tijd!

Omdat in veel gevallen (en zeker ivm de coronacrises) niet iedereen aanwezig kan zijn bij de uitvaart kunnen wij niet alleen de gehele ceremonie mbv professionele camera’s vastleggen, maar ook live streamen naar een verborgen internet kanaal. Zo kan iedereen waar ook ter wereld de uitvaart in perfecte beeld en geluidskwaliteit volgen alsof men er zelf bij is!

P&A producties heeft hiervoor in samenwerking met BM-Media speciale pakketten samengesteld voor ieder budget. De livestream kan worden voorzien van perfect geluid door onze gevoelige microfoons en ook kunnen we muziek en slideshows live in hoge kwaliteit samenvoegen met de camera beelden. 

Direct na het contact ontvangt u een verborgen internetlink naar onze website die u op het rouwdrukwerk kunt vermelden.. Deze link is eenvoudig en herkenbaar zodat iedereen deze zonder moeite kan intikken op laptop, tablet of telefoon. Ook zijn de beelden beveiligd met een wachtwoord.
De beelden worden gemaakt met professionele camera's (Géén webcams) die op afstand door ons te besturen zijn. Geen cameramensen dus, dit scheelt gedoe en kosten!

Na afloop is de video nogmaals te bekijken en/of te downloaden.

Kijk hiervoor ook op onze speciaal hiervoor ingerichte website: www.uitvaart-verzorgen.nl

beamers en projectieschermen