Beeldschermen bij een presentatie

Webinar, online meeting, kick-off of presentatie in een professionele studio

Sfeervolle High-tech streaming studio huren

Speciaal voor bedrijven hebben we een high-tech streaming studio ingericht. Wanneer u als bedrijf een streaming sessie zoals een online seminar wilt geven op hoge kwaliteit kunt u gebruik maken van deze mooi ingerichte studio. Of bijvoorbeeld een interview, voorlichtingssessie of anderzijds.

Onze studio heeft een oppervlakte van ongeveer 6 x 6 meter en is ingericht in twee talkshow-achtige settings. Het unieke van onze studio is dat u als klant vrijwel iedere denkbare inrichting kunt aanvragen.
Alle wanden zijn voorzien van wit geplooid theaterdoek, dat fraai wordt verlicht in iedere mogelijke kleur. Leuk om bijvoorbeeld uw huisstijl kleuren te gebruiken! Op verzoek kunnen we de wanden ook voorzien van zwart theaterdoek.

Alle techniek is in de studio aanwezig!

Uiteraard zijn alle technische voorzieningen aanwezig, zoals grote 60 inch beeldschermen om bv uw presentaties op weer te geven, of om mensen weer te geven die op afstand aan uw streaming sessie deelnemen. Verschillende professionele camera’s nemen alles haarscherp op en onze technici zorgen voor de beste beelden die live worden uitgezonden. Uiteraard is ook het geluid perfect verzorgd, meerdere professionele microfoons zijn aanwezig en ook headsets behoren tot de mogelijkheden. Ook is er ‘zaalgeluid’ aanwezig, zodat de sprekers zichzelf en deelnemers op afstand goed kunnen horen.

Voor een goede beeldweergave is goede verlichting nodig. Daarom hangen er op 4 meter hoogte een fors aantal theaterspots en led verlichting zodat alle sprekers goed uitgelicht maar toch sfeervol in beeld komen.

beamers en projectieschermen
beamers en projectieschermen

Sfeervol ingerichte studio huren?

De inrichting van de studio is stoer, luxe en sfeervol. De basis is een talkshow-achtige setting met een grote tafel waaromheen de gasten plaatsnemen. Een andere mogelijkheid zijn luxe fauteuils waardoor we een huiskamer-achtige setting creeeren. Het unieke aan onze studio is dat we zeer gemakkelijk kunnen switchen van inrichting. Wilt u bv een stoere uitstraling? Kies dan voor onze hout met rvs meubellijn met spreektafels, statafels en bijbehorende stoelen. Of misschien juist strak en modern? Of gezellig ingericht? Alles kan!

Wat kost het huren van deze streaming studio?

Kijk voor onze basisprijzen op onze andere website: www.livestream-studio-utrecht.nl